Forældre ville kurere deres barns autisme – gav klorin at drikke

Forældre gav deres autismeramte barn en blanding af saltsyre og klorin at drikke. Det skulle være en mirakelkur, der kunne kurere autismen.

Blandingen blev også kaldt for “miracle mineral solution” eller MMS og blev i en Facebookgruppe promoveret som en mirakelkur mod alverdens sygdomme. Et desperat forældrepar fra Storbritannien valgte at give deres 2-årige autist blandingen at drikke.

Den potentielt dødelige blanding blev ikke kun markedsført i den mystiske Facebookgruppe. Det viste sig at en amerikansk religiøs sekt ved navnet Genesis II Church, der er stiftet af det tidligere medlem af Scientology Jim Humble, reklamerede stærkt for at bruge midlet.

Sidenhen har en gruppe amerikanske journalister fundet en amerikansk facebookgruppe, der gør meget for at sprede anvendelsen af den farlige blanding. Ifølge gruppen skyldtes autisme og en lang række sygdomme parasitter, og skulle derfor kureres med klorin.

Midlet var en blanding af saltsyre og natriumchlorit der tilsammen danner et blegemiddel. Det skulle så enten drikkes eller gives som et lavement. Blandingen er så farlig så de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA har været ude og advare imod blandingen, da den kan være meget skadeligt at indtage.

Også de britiske fødevaremyndigheder har været ude og advare, og fortæller at midlet kan give kvalme, opkast, diarré, nedsat blodtryk og skade tarmene eller give respirationsstop. Der har faktisk allerede været et dødsfald, der kan associeres til brugen af MMS.

Autisme kan ikke kureres med noget middel. Autisme skyldes nemlig en neurologisk sygdom, der allerede dannes inde i livmoderen. Du kan derfor ikke gøre noget for at fjerne lidelsen, og folk der påstår det lyver.

Kilde: Newsweek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *