Hvornår skal børn have deres første mobiltelefon?

Mange forældre har holdninger til hvornår man bør give børnene deres første mobiltelefon. Og så er spørgsmålet hvilken model? Skal man give en iPhone som den første mobiltelefon?

Der går ikke mange år, får børnene kommer hjem og plager dig om at få en mobiltelefon. Faktisk ser man efterhånden at børn i 1. og 2. klasse begynder at plage om én. Før i tiden fik man først en mobiltelefon når man blev konfirmeret, men det er slut nu. Mange børn får faktisk allerede en mobiltelefon i 1. eller 2. klasse – og det er også derfor at de andre børn kommer hjem og plager.

Som forældre står man overfor et dilemma. Er det for tidligt i 1. eller 2. klasse at skulle til at bruge hele sin tid på en mobiltelefon? Stjæler man deres lyst til at lege uden elektroniske dimser? På den anden side er elektroniske dimser noget de skal bruge resten af livet, så det er også vigtig at udvikle deres evne til at bruge dem.

Herudover glemmer forældre ofte én oplagt fordel ved at børnene har en mobiltelefon. En mobiltelefon giver en fast kontakt med børnene og de kan holde øje med hvor de befinder sig henne. Hvis børnene f.eks. har en iPhone kan man ved Find my iPhone gå ind på et kort og se hvor børnene befinder sig henne. Et oplagt våben i en verden hvor børnelokkere af og til er på spil.

Hvilken mobiltelefon skal være den første?

Udover at mange forældre har svært ved at finde ud af hvornår det er på tide at børnene skal have en mobiltelefon, kommer det næste problem også. Skal man så give dem en iPhone med det samme eller starte med en billigere mobiltelefon? Måske for at se om de også er store nok til at passe på dem.

Ulempen ved at vælge en billig mobiltelefon er dog at den teknologisk slet ikke kan følge med i de behov unge børn har i dag. En mobiltelefon skal kunne køre bestemte apps og med en bestemt hastighed. De anvender dem også i undervisningen.

Derfor kan det vær en ide at købe en brugt iPhone som den første mobiltelefon. Hos Brugteiphones.dk kan du faktisk købe en billig brugt iPhone der ligner en ny iPhone. Samtidig giver de 24 måneders garanti – nøjagtig som hvis du købte en ny iPhone. Det kan derfor være en ide at lede efter en brugt iPhone til dine børn på denne hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *