Vaccinemodstander taber 100.000 euro på væddemål

Den tyske biolog og vaccinemodstander Stefan Lanka var sikker på at mæslinger slet ikke eksisterede. Så sikker at han indgik et væddemål – som han desværre for ham tabte. Han annoncerede på sin webside, at han ville betale enhver der kunne bevise at mæslingevirus faktisk eksisterede 100.000 euro (ca. 750.000 kr.).

Den udfordring tog doktor David Bardan op. Han begyndte at indsamle alt videnskabeligt litteratur som viser at mæslingevirus eksisterer (og der er rigtig meget litteratur der viser dette). Dette viste han så til Stefan Lanka.

Men Stefan Lanka afviste blot alt videnskabeligt litteratur David Bardan kom med og nægtede at betale ham de 100.000 euro. Han mente selv at mæslinger slet ikke er en virus, men faktisk en psykosomatisk lidelse – altså en sygdom som kommer fordi ens mentale tilstand ikke er okay. Dette er selvfølgelig noget vrøvl.

Det ville David Bardan selvfølgelig ikke finde sig i, så han stævnede ham for en tysk domstol. Domstolen dømte Stefan Lanka til at skulle betale ham de 100.000 euro fordi han havde tabt væddemålet – og et væddemål er et væddemål. Domstolen fandt at David Bardan havde fremført rigelige beviser for at mæslinger var en virus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *